Mindfulness – Medisch Centrum Molenstraat – Uitgeest
Molenstraat 1a 1911 BR Uitgeest

Mindfulness

Good Mindfulness

 

8- weekse mindfulness training voor iedereen

 

Degelijk. Persoonlijk. Door gecertificeerde trainer.

 

Resultaten:

Meer in het moment zijn.

Grenzen beter bewaken.

Afstand kunnen nemen van malende gedachten/ piekeren.

Algemeen meer tevredenheid.

 

Dit bereikt u door begeleidde aandachtsoefeningen te doen die u meer inzicht geven in hoe u geest op stress en ongemak reageert.

 

www.goodmindfulness.nl

Korting altijd mogelijk

 

 

 

Good Mindfulness @ MCM

 

Welkom beste geïnteresseerde!

Deze training is een degelijke aandachtstraining, waarin u dagelijkse oefeningen aanleert die u fysiek en mentaal fitter en weerbaarder maken. Het is een vaststaand programma waarvan de effectiviteit in de afgelopen 40 jaar wetenschappelijk is bewezen.

Mindfulness betekent gewoon: Bewust zijn van de huidige ervaring. Iedereen kan dit leren. De training wordt geadviseerd bij klachten zoals burn- out, stress, depressie, slaapproblemen, onrust, en natuurlijk gewoon bij interesse!

 

“Voor mij is mindfulness heel praktisch en toepasbaar gebleken. Mindfulness helpt mij om minder te oordelen en zachter te zijn naar mezelf en anderen.” – Martje

 

Locatie:

Medisch Centrum Molenstraat (MCM), Molenstraat 1a, Uitgeest

 

De bijeenkomsten:

Vanaf 9 mei 2023 acht keer wekelijks op dinsdagavond van 19.00 – 21.15 uur plus een oefendag op zaterdag 17 juni van 10.00- 15.30 uur

 

Kosten:

€ 375,- (inclusief btw)

Korting mogelijk via aanvullende verzekering.

Als geen aanvullende verzekering: u mag korting van €100,- verzoeken bij de trainer.

 

Denk erover om u leven nieuwe inspiratie en drive te geven en gun uzelf deze kans om meer inzicht in u reactiepatronen te krijgen. U zult er geen spijt van hebben!

 

Aanmelden:

Meld u aan voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan de training via info@goodmindfulness.nl (tav. Achim Heine).

 

Kennismaken met meditatie?

Kom voor een gratis proefles op dinsdagavond 21 maart (Achim Heine) of 11 April (Lette de Moor). De les is van 19:30 tot 20:30.