Mindfulness – Medisch Centrum Molenstraat – Uitgeest
Molenstraat 1a 1911 BR Uitgeest

Mindfulness

Good Mindfulness

8- weekse mindfulness training voor iedereen

Degelijk. Persoonlijk. Door gecertificeerde trainer.

Resultaten:

Meer in het moment zijn.

Grenzen beter bewaken.

Afstand kunnen nemen van malende gedachten/ piekeren.

Algemeen meer tevredenheid.

Dit bereikt u door begeleidde aandachtsoefeningen te doen die u meer inzicht geven in hoe u geest op stress en ongemak reageert.

www.goodmindfulness.nl

Korting altijd mogelijk

 

Good Mindfulness @ MCM

Welkom beste geïnteresseerde!

Deze training is een degelijke aandachtstraining, waarin u dagelijkse oefeningen aanleert die u fysiek en mentaal fitter en weerbaarder maken. Het is een vaststaand programma waarvan de effectiviteit in de afgelopen 40 jaar wetenschappelijk is bewezen.

Mindfulness betekent gewoon: Bewust zijn van de huidige ervaring. Iedereen kan dit leren. De training wordt geadviseerd bij klachten zoals burn- out, stress, depressie, slaapproblemen, onrust, en natuurlijk gewoon bij interesse!

“Voor mij is mindfulness heel praktisch en toepasbaar gebleken. Mindfulness helpt mij om minder te oordelen en zachter te zijn naar mezelf en anderen.” – Martje

Locatie:

Medisch Centrum Molenstraat (MCM), Molenstraat 1a, Uitgeest

De bijeenkomsten:

Vanaf 14 mei 2024 acht keer wekelijks op dinsdagavond van 19.00-21.15 uur, plus een oefendag op zaterdag 22 juni van 10.00-15.30u

Kosten: 

€375,- (inclusief btw). Korting mogelijk via aanvullende verzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft mag u korting van €100,- verzoeken bij de trainer.

Aanmelden:

Meld u aan voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan de training via info@goodmindfulness.nl (tav. Achim Heine).

Kennismaken met meditatie?

Kom voor een gratis info avond op 2 april (Lette de Moor) óf 23 april (Achim Heine). De les is van 19.30 tot 202.30u