Herhaalrecepten – Medisch Centrum Molenstraat – Uitgeest
Molenstraat 1a 1911 BR Uitgeest

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten zijn recepten die al een keer via de huisarts zijn verstrekt en waarover is afgesproken dat ze herhaald kunnen worden.

Via de praktijk waar u ingeschreven staat is het mogelijk om uw herhaalrecept(en)7 dagen per week, 24 uur per dag aan te vragen.

Alle herhaalrecepten die op werkdagen voor 10:00 uur worden aangevraagd liggen na 2 werkdagen klaar bij Apotheek Uitgeest.

Als het medische dossier van de patiënt niet vermeldt dat de medicatie herhaald kan worden, wordt géén recept verstrekt. De huisartsen nemen aan dat uw gezondheidstoestand in de tussentijd niet veranderd is. Voorbeelden van veranderingen zijn het geven van borstvoeding, zwangerschap en het gebruik van bij de praktijk onbekende medicijnen. Neem bij twijfel contact op.

Klik op de naam van uw praktijk om rechtstreeks naar de website te gaan

Oomen en Claassen               Huisman en De Moor

Tips voor het aanvragen van herhaalmedicatie:

Wacht niet tot het laatste moment met het aanvragen van uw herhaalrecepten De apotheek heeft dan rustig de tijd om uw geneesmiddel klaar te zetten.

Houd bij het aanvragen van uw herhaalrecepten rekening met eventuele vakanties of afwezigheid van uw huisarts of specialist. De apotheek mag geen geneesmiddelen meegeven zonder recept.