De Voedingstuin – Medisch Centrum Molenstraat – Uitgeest
Molenstraat 1a 1911 BR Uitgeest

De Voedingstuin

Elke donderdag en vrijdag houdt De Voedingstuin op de tweede verdieping in Medisch Centrum Molenstraat.

Bij De Voedingstuin wordt u op persoonlijke wijze begeleid en krijgt u antwoord op al uw vragen over voeding. De Voedingstuin vindt het zeer belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Professionaliteit en een ongedwongen sfeer staan dan ook voorop!

Wilt u afvallen of heeft u bijvoorbeeld diabetes? Dan zoekt zij samen met u naar een gezond voedingspatroon  waar u zich vooral prettig bij voelt. De voedingstuin is ervan overtuigd dat u op deze manier het beste resultaat te boekt en dat u zo de veranderingen in uw eet- en levensstijl kunt volhouden.

De Voedingstuin staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en Michelle is BIG geregistreerd. Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur diëtetiek vergoed en afhankelijk van uw aanvullende verzekering vaak meer.

U kunt bij De Voedingtuin terecht voor begeleiding en advies over: onder-of overgewicht, diabetes, COPD, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, kanker, zwangerschap/borstvoeding, overgangsklachten, sportvoeding, allergieën, maag/darmklachten, nierproblemen, vermoeidheidsklachten en vegetarische/veganistische voeding.

Diëtistenpraktijk De Voedingstuin is bekend bij de meeste huisartspraktijken in Uitgeest e.o.

U kunt dus bij uw huisarts een verwijsbrief vragen, maar zonder verwijsbrief bent u ook welkom.

Heeft U vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 06-81127154 of stuur een mail naar info@voedingstuin.nl

Klik hier voor meer info