De organisatie – Medisch Centrum Molenstraat – Uitgeest
Molenstraat 1a 1911 BR Uitgeest

De organisatie

Het samenwerkingsverband ‘Huisartsen MCM Uitgeest’ wil haar patiënten in Uitgeest laagdrempelige, goed bereikbare en geïntegreerde/brede zorg  aanbieden. Dit doen ze in goede samenwerking met andere zorgverleners. Het centrum is vooruitstrevend en de plek is waar patiënten aan denken bij gezondheidsklachten. De persoonlijke band met de patient staat voorop.

Het centrum staat garant voor goede bereikbare zorg in Uitgeest. Het gebouw heeft een professionele uitstraling en beschikt over goede faciliteiten, is innovatief met betrekking tot de zorg en heeft een voortrekkersrol binnen de omgeving.

Doordat de huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners in de organisatie samenwerken, bestaat de  mogelijkheden tot het ontwikkelen van innovatieve projecten, kennis- en personeelsdeling, taakdifferentiatie en –specialisatie. Daarnaast wordt delegatie van taken aan assistentes, praktijkondersteuners of aan een praktijkmanager als efficiënt en effectief gezien in een toekomstbestendige huisartsenorganisatie.